WEDSTRIJD F. C. Dyn. Zelem - Racing Stevoort S  3 - 1

DATUM 27-04-2007  20:00

DOELPUNTEN Racing Stevoort, 1 - 1 en 2 - 1 Livio Di Pasquale, 3 - 2 Kevin Billen.

VERSLAG na de onverdiende nederlaag tegen Thor Kermt, was er 1 week rust. In deze vrije week hebben we een vriendschappelijk wedstrijd tegen Creathon Donk gespeeld om onze batterijen wat op te laden voor de belangrijke wedstrijd tegen Racing Stevoort S. Het was voor ons de belangrijkste wedstrijd van het jaar met de Tweede plaats als inzet. In de heen ronde hebben we nipt in Stevoort gewonnen die samen met ons moesten strijden om de Tweede plaats. Dus zoals verwacht 2 gemotiveerde teams tegenover elkaar die beide voor de zege gingen. In een snelle en gelijk opgaande eerste helft hadden wij de betere kansen. Maar tegen het spel beeld in kwam Racing stevoort net voor de rust op voorsprong met 0 - 1. Maar gelukkig bleven onze jongens voluit geloven in hun kansen en na amper 10 minuten in de tweede helft maakte wij er 1 - 1 en 2 - 1 van. Vermits een gelijk spel voldoende was voor ons om zeker te zijn van de Tweede plaats lag de druk bij Stevoort. Maar het was Dynamic die de wedstrijd controleerde en bleef doorgaan en vervolgens de verdiende en verlossende 3 - 1 scoorde Vijf minuten voor het einde. opstelling:1. Ben Jeuris, 2. Maes Johan, 5. Trippaers Eric, 6. Di Pasquale Livio, 7. Billen Kevin, 8. Cosemans Ingmar en 9. Holtappels Tim